“Varam muza sa sefom”

Ljubavnica sam vlasnika firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao moj muž kako radimo ONE stvari u mojoj kancelariji.

Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio. Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da nas razdvoji, tuče… ni sama ne znam šta mu je bila namjera.

Ja sam tada onako polu naga stala pred njega i pljusnula mu šamar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo. Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila…

Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi.

Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos.

Nemate pojma kako mi je pao u očima. Voljela sam ga, bio mi je prva i jedina ljubav, ovo sa gazdom je čista korist, ali tek tako da pređe preko toga da ga varam… ne znam šta da kažem.

On je sa mnom iz koristi, a ne iz ljubavi do tog zaključka sam došla. Mislim da ću se razvesi od njega. Zašto da se je PIP sa matorcem, a on da uživa u bogatsvu koje ja na taj način stičem. Da me barem voli… ODVRATAN JE!

(komicnistatusi.rs)

Leave a Reply