Najnovije informacije iz istrage nestanka Danke, ekipe spremne da PRETRAŽE SVE KANALE

U potrazi za Dankom Ilić (2) devojčicom kojoj se svaki trag u utorak u 13 sati u dvorištu pojate u Banjskom polju kod Bora vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Informacije od izvora bliskog istrazi ukazuju da su vatrogasci spremni da pretraže u Banjskom polju i sve vodovodne i kanalizacione sisteme, kao i kanale koji vode čak do jezera u blizini gde je prijavljen nestanak Danke Ilić.

1 / 15 FOTO: MUP SRBIJE

Izvor iz istrage kaže da će tokom nastavka potrage možda biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Dok traje terenska potraga za devojčicom, Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2) saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga – prvi kako bi se setila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su deca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušavala na okolnosti nestale ćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano.

Uhapšen policajac zbog odavanja informacija iz istrage

Kako je potvrđeno, jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanja informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).

Otkriven tunel na imanju gde je Danka nestala

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Leave a Reply