UHVATIO JE ZA VRAT – DALILA TRAŽI DISKVALIFIKACIJU: Izbio neviđeni haos, DRAGOJEVIĆKA URLALA IZ SVEG GLASA (VIDEO)

Dalila Dragojević je sve pod većim pritiskom u kući, a mnogi zadrugari koriste priliku da je zakače. Ovog puta se žestoko posvađala sa Saletom Luksom iako su do skoro provodili dosta vremena zajedno i slagali se oko mnogih stvari.

– A ti klošaru, približi se još jednom mojim stvarima, svaka majčica, sve što imaš od stvari, biće ti izrezano na sitne dijelove. Ovdje se ubico, nećeš iživljavati nad ženama. Da, da ti si ubica. Danas si mi uzeo dva nesesera i bacio na krevet. Nemoj mi izigravati Filipa, jer Filip ne možeš da budeš. Ja kad se budem obratila čelnicima ove kuće jer sam shvatila da sam ivotno ugrožena, letjet ćeš iz ove kuće, to ti ja kažem – vikala je Dalila.

Printscreen

– Ti što ne cijeniš prijatelje i onda misliš da možeš da pišaš po svima, to je tvoj problem – pokušavao je da se odbrani Sale

Ti si ubica i nasilnik, čovjek koji ima 46 godina a došao je ovdje da se iživljava nad mladim djevojkama – hvatanjem Viki za vrad, udaranjem čaprićke za nogu, napadao si i Staniju, a sad meni bacaš stvari – istakla je Dalila.

– Ti si smrad – vrijeđao je Sale.

Printscreen

– To što si meni ti izjavio ljubav u pušioni kada sam bila najranjivija, a onda si došao, kada sam bila pored šporeta, pa si me zagrlio i veoma snažno pritisnuo oko vrata poput zvjeri i onda poljubio. tada sam došla kod tebe, ako me budeš još jednom tako poljubio, vidje ćeš svoga boga. Ja ti nisam ni ova ni ona – objašnjavala je Dalila

– Sve više razumijem Cara zašto te je ostavio – odgovorio joj je Luks.

Čitavu svađu i sve teške riječi koje su pale između ovih nekadašnjih prijatelja pogledajte u nastavku:

https://www.instagram.com/p/CW2NPqvg7Ds/

Leave a Reply