PRVA ISPOVIJEST DALILINOG OCA, “KUĆU PREPISUJEM DEJANU”: Doživio sam bruku i sramotu, EVO ŠTA JE PORUČIO KĆERKI DALILI

Huso Mujić dao je iskrenu ispovijest za Telegraf Jetset, što je i prvo njegovo oglašavanje otkad je njegova kćerka Dalila u Zadruzi ostavila muža Dejana

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je supruga Dejana Dragojevića prevarila, pa ostavila pred milionima u rijalitiju Zadruga 5, progovorio je za Telegraf Jetset.

Telegraf.rs

Svima će apsolutno sve biti jasno na osnovu samo jedne njegove izjave, a ona glasi da kuću u selu, u kojoj su živjeli Dalila i Dejan, planira da prepiše – Dejanu.

– Nisam dobro, zbog svih dešavanja… Nije mi dobro. Ne pratim više, ali nekad vidim… Kad gledam, teško mi pada… Najteže mi pada Dejanovo ponašanje, najžalije mi je što se on tako muči. Ne može da izađe, da ode doktoru, povrjeđuje se… – prvo je što je rekao Huso.

Na pitanje da li osuđuje kćerknu vezu sa Carem, Huso je rekao:

– Kako ne osuđujem, čovječe! Svaki normalan čovek to osuđuje, to i jeste za osudu.

Na pitanje da li je mogao prepostaviti da će doći do ovoga, Dalilin otac je odgovorio:

– Ne, nisam, zato što su lijepo živjeli, liijepo su se slagali. Tu nije bilo nikakavih problema. Od prvog dana otkad su zajedno nikad se rastali nisu. Sve je mirisalo na dugotrajni život i vezu, koja se skršila za mjesec dana.

– To je najlakše sad, naći izgovore. Brak je bio dobar, odličan! Svako će vam ovdje reći da su bili stalno zajedno, da nisu imali problema, svađa, ništa. Sve što kaže Dejan je tako, a sad je najlakše reći “gušiš me, daviš me…”. Ja sam to prošao, svega toga.
Huso je poručio da će Dejan sada živjeti u njihovoj kući:

– I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gdje ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovdje ne može živjeti, tu Dejan živi sad.

– Trebalo bi, jer je njegova kuća. Njemu treba kuća. On je uvijek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću.

– Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može poslije da je baci, zapali… Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija – bio je jasan.

– Poručio bih joj da se pod hitno kloni onog propaliteta, i nju će odvući u propast! Dok još ima nade, da se otrijezni, pa nek ide gde hoće i kako hoće. Ta veza nije dugotrajna, sigurno. Kakva veza… Vidi narod po ćoškovima šta se priča i kako se priča.

(Balaševizam/Telegraf.rs)

Leave a Reply