OVAKO IZGLEDA POTRAGA ZA MALOM DANKOM: Češlja se veliki teren, policija prevrće SVAKI KAMEN! Pregledaju čak i NAPUŠTENE KUĆE

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13 sati u naselju Banjsko Polje kod Bora.

Policija je odmah krenula u potragu, na terenu su pripadnici Žandarmerije, GSS, vatrogasci, dobrovoljci, rudari Resavice… Cela Srbija strepi zbog sudbine devojčice Danke Ilić.

Pripadnici policije trenutno pretražuju ne samo šumski teren u okolini Banjskog Polja, već i šupe i kuće u kojima se devojčica mogla sakriti.

1 / 11 FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

U Bor je sinoć stigao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je jutros dao instrukcije da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Dvadesetak meštana dobilo je dozvolu da sa policijom učestvuje u akciji potrage.

Juče je je oko 500 meštana, zajedno sa policijom, žandarmerijom, MUP-om i Gorskom službom spasavanja učestvovalo u potrazi za nestalom devojčicom.

Korišćeni su dronovi i termovizijske kamere, koje zbog šuma i potoka u okolini Banjskog Polja nisu donele rezultate.

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13.45, dok je majka davala vodu drugom detetu. Policija je odmah pozvana i bila na licu mesta u roku od 15 minuta, kao i vatrogasne službe, nakon čega je počela potraga.

Leave a Reply