KOMŠINICA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO ODMAH PO NESTANKU MALE DANKE Pomenula i roditelje: “Njenog oca poznajem od malena”

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče u Banjskom Polju oko 13 sati, u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu. Po rečima Ivane Ilić, kada se okrenula, njene ćerke nije bilo.

Komšinica porodice Ilić, Živanka Trajković, istakla je da je o nestanku male devojčice saznala od policije.

Danka Ilić, potraga, nestala devojčcica
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

– Juče je bilo otprilike 14 časova, kada su u trenutku dok smo radili nešto oko kuće, naišla dva policajca i pitala nas da li smo videli dvogodišnju devojčicu koja je nestala. Kad sam pogledala, brdo je bilo puno policajaca, narod je već krenuo u potragu, nakon čega smo se i mi uključili u potragu. Ishod je takav kakav jeste, ne znamo šta dalje – rekla je komšinica Živanka.

Kako kaže, Dankinog oca Miloša, kao i njegove roditelje, poznaje od malena:

– Majku ne poznajem, ali Dankinog oca znam od malena, jedno divno i fino dete, kao i njegovi roditelji. Ništa sumnjivo za njih i o njima nismo čuli, ovo što ih je snašlo nije dobro i ne znam zašto je to tako.

Danka Ilić, devojčica, nestala, Bor
FOTO: PRINTSCREEN/TIK TOK

Na pitanje da li je možda videla devojčicu pre nego što joj se izgubio svaki trag, Živanka je odgovorila negativno.

– Nisam videla nikoga od članova te porodice, do trenutka kada je policija rekla da je dete nestalo. Sve smo još sinoć pretražili. Reč je o mirnom naselju, u kojem nema problema. Ne može ništa da mi padne na pamet što bi moglo da asocira na rešenje ove misterije. Nadam se da se neće ponoviti ovako nešto i da ničija majka neće zaplakati.

Kurir.rs/Republika

Leave a Reply