Klikom na sliku zatvorite prozor.

OTVORENO PISMO VEDRANE RUDAN SEVERINI: “Vještica nije naša djevojka”

Vrhovni sud donio je odluku u slučaju starateljstva nad nasljednikom hrvatske pjevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića.

Presuda Županijskog suda u Splitu kojom je odlučeno da će dječak, za kojeg roditelji imaju zajedničko starateljstvo, živjeti sa majkom, sada je, odlukom Vrhovnog suda RH, ukinuta.

Vrhovni sud je prihvatio zahtjev za revizijom koji je podneo Milan Popović. On je ukazao na to da Županijski sud u Splitu nije usmeno ispitao vještake iako je on to izričito tražio.

Sada se ovim povodom oglasila Vedrana Rudan, a mi njeno otvoreno pismo prenosimo u cjelosti.

– Severina je ponovo ostala bez djeteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije vijest. Bilo je očekivano.

Ko je Severina u hrvatskom kontekstu? Ona je žena koja se od trenutka kada stupi na scenu ponaša kao muškarac. Ona hoće slavu, hoće novac, želela je i dobila vanbračno dijete. Zašto žene ne naručuju s****u poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje ni vaspitače, ni tetke u vrtiću, ni žene u radnim centrima. O prečasnim sudijama da i ne govorimo. Drska baka je podigla pantalone i ako pije, pije.

Pa kad bi ga iznervirala kod kuće iza zaključanih vrata dok sprema ručak za muža i u mislima se sprema za popodnevno peglanje i eventualno kasno noćni s***, kada ona čisti kuću i kada on ugasi TV … Ali ne! Želi biti javna žena i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da pobegne od djece, crkve i kuhinje. Ups!

Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Preglasno govori, misli, želi sina pored sebe, uostalom, poznato je da 99 odsto Hrvatica poslije razvoda ima djecu. Nije Severina kriva što mi koje smo imale djecu kada smo j***** muževe nismo Severinine. Mi smo obične bake, žene koje imaju pravo na djecu, vrlo često prava koja dobijemo prelaze sve granice.

Nakon razdvajanja, imamo pravo da se brinemo o ishrani, odijevanju i obrazovanju djece. Niko ne oduzima radost plaćanju obuke, instrukcija i obezbjeđivanju krova nad glavom našoj djeci. Neke srećnice dobijaju i 150 eura mjesečno alimentacije.

Severina nije jedna od nas. Državljanka je Republike Hrvatske. Imala je vanbračno dijijete, ali još uvek nema status obične majke. Da ima taj status, Hrvatska bi joj bila zeznuta kao što je s*****a svim hrvatskim majkama koje imaju vanbračnu djecu.

Vještica nije naša devojka. Naša djevojka nije onakva kakva su bili “naši momci”, oni BBB-i koji su otišli ​​u Grčku da se tuku sa takvim huliganima. Glave su eksplodirale, krv je tekla, jedan dječak, srećom nije bio bluboj, izgubio je život…

Pa, da li se sjećate tog slučaja? Cijela Hrvatska je bila na nogama. Naš Veliki Vođa, Crkva, ministar inostranih poslova, svi hrvatski momci koji su inkarnacija Lijepe naše urlali su da „naše momke“ neće ostaviti na cjedilu. I nisu. Dječaci su državljani Republike Hrvatske, svaka država štiti svoje građane šta god radili.

Slali su se lijekovi, brinuli smo da li će ih Grci po zatvorima, jadne nevine, mučiti bez milosti, šta da se po svaku cijenu vrate kući jer su ti huligani „naši momci“. BBB Hrvatska je neke izvukao, pa su dvojica otišli ​​u Vukovar i tamo prebili nekoliko dječaka jer su govorili srpski. Koga je briga. BBB su “naši momci” i kad vršaju. Oni će biti “naši momci” i kada neko bude ubijen kao što je Severina, ona nikada neće biti naša djevojka.

Ipak, budimo objektivni. Njen protivnik nije neki ološ, nekakav zločinac, monstrum ili, ne daj Bože, psihopata. Naprotiv. On je blag otac i veliki dobrotvor. Teško je izbrojati koliko je dečjih igrališta, škola, bolnica, česmi napravio, koliko je starica Hrvatica pomogao da pređu zebru…

Smijemo li takvoj osobi da oduzmemo sina i sada Našeg dječaka na, ne daj Bože, dvije nedelje mjesečno? Ne dolazi u obzir! Naša Majka Tereza ​​u pantalonama mora da brine o svom djetetu i da ga mazi 24 sata dnevno 365 dana u godini. A to je malo kada se uzme u obzir ono što je hrvatski heroj domovinskog mira učinio za Hrvatsku do danas.

J*** se Severina. Gdje je vodopad, Sev? Otišao je. Pa zašto da ti damo dijete? Samo zato što je tvoje i samo zato što ga voliš i zato što on voli tebe? Vještice, ti nisi naša djevojka.

Uskoro će u Hrvatskoj biti predsjednički izbori. Jasno mi je ko će biti jedini Milanovićev protivnik. Kako me j*** ova Hrvatska?! Kakav izbor mi pravi?! Ili Zoran ili Milan.

Hajde! Glasaću za Zorana, makar me hrvatske institucije strpale u ludnicu ili mi oduzele djecu.

Leave a Reply