Klikom na sliku zatvorite prozor.

OMILJENI PARFEMI SRPSKIH PJEVAČICA Mirišu na luksuz i traju cijeli dan, Ceca i Karleuša koriste isti

Omiljeni parfemi dama iz regiona odišu luksuzom, a postojani su cijeli dan i veoma su zavodljivi.

Parfem može da otkrije mnogo toga o nama jer reflektuje naš lični ukus i daje drugima nešto po čemu nas mogu pamtiti gde god da se nalaze. Budući da parfemi predstavljaju lični pečat, mnogi ih obožavaju.

Lista parfema koje žene u Srbiji koriste je spoj svega onoga što se traži od mirisa koji ostaje na koži cijeli dan. U nastavku smo izdvojili omiljene parfeme naših poznatih dama.

Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša

Postoje ljudi koji i pored novolansiranih mirisa na tržište, ostaju verni omiljenom parfemu koji koriste godinama, a jedna od njih je i Nataša Bekvalac.

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac se slažu oko jednog izbora, a to je svakako Chanel-ov ljubimac – Coco Mademoiselle. To je dvostruka kompozicija koja meša svježinu citrusa s senzualnim talasom sofisticiranog pačulija, notama specifičnim za Chanel.

“Inače, obožavam jake i postojane parfeme koji mirišu na senzualnu i zavodljivu ženu, na se*s. Chanel parfemi su oduvijek bili moj izbor. Trenutno koristim Chanel – Coco Mademoiselle, Allure, No 5… Postoji jedan Chanel parfem koji je moje tajno oružje za zavođenje prije odlaska u krevet, a to je Beige i kompanija Chanel ga godišnje proizvodi u limitiranoj seriji”, rekla je jednom prilikom Jelena Karleuša.

Drugi favorit Nataše Bekvalac je ženstven i cvijetan miris “Le Parfum” od Elie Saab.

Milica Pavlović

Za razliku od Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše, Milica Pavlović često mijenja parfeme jer joj, kako kaže, brzo dosade, pa tako na svojoj kozmetičkoj polici posjeduje pravu malu kolekciju mirisa. Trenutno koristi Narciso Rodriguez.

Emina Jahović

Za razliku od influenserke, Emina Jahović se ne odvaja od parfema iz svoje kolekcije, a riječ je o Yaemina – Closer voćnom mirisu baziranom na notama orhideje i vanile.

Ana Ivanović

Teniserka Ana Ivanović je jednom prilikom otkrila u kakvim mirisnim notama uživa.

– Moj izbor je najčešće “Creed – Love in White”. Osvežavajuć je i idealan za ljeto. Volim i mirisne kolekcije Toma Forda i Narcisa Rodrigesa, koje su malo jače, pa ih obično nosim u večernjim satima, rekla je Ana jednom prilikom.

Jelena Đoković

S obzirom na zdrav način života koji vodi, Jelena Đoković je, za razliku od prethodnih dama, poslednjih godina privržena postojanim alternativama parfema – esencijalnim uljima koja, po svojoj jačini, pružaju miris najsličniji parfemu.

Ceca

Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović poput nekih njenih koleginica voli Chanel parfeme.

– Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće “Chanel”. Najčešće stavljam “Coco Mademoiselle”, rekla je prije nekoliko godina za domaće medije.

(Novi.ba/Stil)

Leave a Reply