RAZVODE SE MELINA I HARIS DŽINOVIĆ: Ovo su svi detalji

RAZVODE SE MELINA I HARIS DŽINOVIĆ: Ovo su svi detalji

Jedan od najpoznatijih estradnih, bračnih parova – Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na jednu deceniju dug brak.

Iako su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima – otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Inače, ljubavna priča popularnog pjevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”. Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na vječnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Leave a Reply