Klikom na sliku zatvorite prozor.

Aneli se tek pomirila sa Janjušem, a već je uslijedio VELIKI UDARAC na nju: Sve OKTRIO pred svima

U toku je proces odabira osobe koja se smatra najvećim izdajnikom unutar Bele kuće. Sljedeća osoba koja će podijeliti svoje mišljenje na ovu temu je Milica Veličković.

Dok traje ova važna faza, učesnici su pozvani da izraze svoje stavove o tome ko je, po njihovom mišljenju, najviše izdao poverenje ili princip zajedništva u Bijeloj kući. Milica Veličković će uskoro imati priliku da podijeli svoje razmišljanje i stavove o ovoj osjetljivoj temi, doprinoseći tako dinamici diskusije u kući.

Milica Veličković je otvoreno iznijela svoje stavove o osobama koje smatra izdajnicima. Prema njenom mišljenju, na vrhu liste je Marija Belikvuk, koja je, kako je navela, izdala svakog koga je stigla. Anita Stanojlović se nalazi na drugom mjestu zbog izdaje Jovane Tomić Matore.

Anita je, nezadovoljna svojim mestom na Miličinoj listi, te  izazvala dalju raspravu. “Ti ćeš da mi kažeš”, odbrusila je Milici. U uzburkanom dijalogu, Milica je nastavila iznositi svoje mišljenje, postavljajući Mionu na treće mjesto, optužujući je za izdaju bivšeg momka Stanislava krofaka zbog Ša.

https://youtube.com/watch?v=YJGBC4nserM%3Ffeature%3Doembed

Ipak, najbučniji je bio Uroš Stanić.

Uroš je preuzeo riječ, odlučan u namjeri da istakne osobe koje smatra izdajnicima. Prvo je istakao Aneli, navodeći da ga je izdala kao prijatelj, čovek i rijaliti mama. Zatim je Ša (poznat i kao Gejša) dobio svoje mesto na listi. njega je Uroš optužio da je izdao prvu i drugu ženu. Na kraju, na trećem mestu nominovao je Božu, tvrdeći da ga je izdao kao čovek, budući da je bio zaljubljen u njega.

Leave a Reply