VIC: Dolazi Ciga u Narodnu lutriju Srbije

Dolazi Ciga u Narodnu lutriju Srbije i kladi se u 100 eura s jednim čovjekom da će ukupan zbir brojeva na lotu biti 56. Poslije 7 dana bude loto na TV-u i stvarno bude zbir 56.

Čovjek mu da 100 eura, ali ga i pita:

● Ma odakle si ti to znao?

● Lijepo. Jedne večeri sanjam ja 7 lijepih djevojka kako vode 7 lijepih konja, pomnožim 7 puta 7 i dobijem 56!!!

“Elita” je startovala prije deset dana, a kako smo i navikli, sa novom rijaliti sezonom, stižu i nova izdanja starih emisija, posvećenih upravo učesnicima “Zadruge”, odnosno sada “Elite”.

Sinoć je na Red televiziji počela nova sezona emisije “Pitam za druga”, a voditeljski par koji su do sada činile Ana Radulović i Anastasija Buđić “obogaćen” je vicešampionkom “Zadruge 5” Dalilom Dragojević.

Dalila je prije izvjesnog vremena najavila da se nakon voditeljskog angažmana na Hajp televiziji vraća u “ružičasto jato”, ali nije bilo poznato koju će emisiju voditi. Koleginice su joj priredile nezaboravnu dobrodošlicu, na koju je Dalila veoma emotivno i radosno reagovala:

Dalila Dragojević

– Dobro večer drage moje koleginice! Bolje vas našla, prije svega želim da pozdravim sve naše gledaoce i da kažem da se nadam da će uživati kao što su i do sada, i da će biti oduševljeni mojim prisustvom. Da se zahvalim vama na ovako brutalnoj najavi, ja sam ostala bez teksta, znate ono dok me hvalite ja sam ono kao “jao, ljudi šta se ovo dešava” – rekla je Dalila oduševljeno.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Leave a Reply