JELENA GOLUBOVIĆ OSTAJE BEZ STANA VRIJEDNOG POLA MILIONA EURA?! Oglasila se VAN SEBE, evo o ČEMU SE RADI

Rediteljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović danas je došla na ročište povodom ostavinske rasprave, a stan koji će možda naslijediti vrijedi čak pola miliona evra.

Golubovićka se sudi sa tetkom zbog stana od pola milona.

– Moja mama je skroz podredila život kako mojoj baki, njenoj majci, tako svojoj djeci. Meni je šokantno što se ovo događa. Ja kada sam čula da ona hoće stan, ja sam pala u nesvijest. – istakla je vidno uznemirena Jelena i progovorila o mogućnosti da tetka dobije stan:

– Ja sam priložila sijaset slika s mojom bakom. Evo da vidim da druga unuka priloži samo par fotografija jednom godišnjom. Dokaz na sudu mogu da budu svjedoci koji će reći, evo, prvo bih ja pitala moju tetku da li je zadovoljna kako je brinula o svojoj majci. Dokaz na sudu će biti komšije, fizioterapeuti koje sam ja plaćala i angažovala moja majka. Ona je napravila kada sam ja bila u prvom rijalitiju, kada sam bila zatvorena i bez telefona 2013. godine, fiktivan ugovor sa tetkom o doživotnom izdržavanju, ona to nije napravila da ja znam. – dodala je Golubovićeva i naglasila da je to “klasična prevara”.

Bivša rijaliti pobjednica je istakla da tetka nema nikakvih osnova da dobije spor, ali se plaši da bi mogla da bude žrtva nekih mahinacija, laži i lažnih svjedoka.

Leave a Reply