Aco Pejović pomaže u liječenju Milića Vukašinovića: OGLASIO SE I NAPISAO – “NE POZNAJEM GA, NAZVAO JE MOJU ŽENU I …”

Milić Vukašinović je na društvenim mrežama otkrio da mu Aco Pejović pomaže u liječenju te mu se srdačno zahvalio na svemu.

“Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski sistem vrijednosti, uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvijezda narodne muzike Aco Pejović”, objavio je.

Dodao je da lično ne poznaje Pejovića niti su se ikada sreli. Čuli su se jednom telefonom kako bi mu poslao dvije pjesme i to je sve.

“Taj čovjek je, kad je krenulo ovo sve s mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo koji drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog liječenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima”, napisao je.
Dodao je da ovaj postupak govori o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću.

“Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović”, poručio je, prenosi Klix.ba.

Podsjećamo, Pejović je u julu održao koncert u Vitezu, a u jednom trenutku se na bini pojavila Almira Patković, kojoj je on prije 10 godina spasio život. Naime, on je tada uplatio novac za njeno liječenje.

https://www.facebook.com/milic.vukasinovic.5/posts/pfbid034Y6VY1Kh2bgaoy3vQMAXU3wHTwiNuDtUpWALswAVuEKAYHVYbHCcidf21enjMjrvl?ref=embed_post

Leave a Reply