VEČERAS STIŽE RIJEDAK NEBESKI SPEKTAKL, SLJEDEĆI SE OČEKUJE TEK ZA 14 GODINA: Saznajte koja su 3 HOROSKOPSKA ZNAKA čije se ŽELJE ostvaruju tokom augusta

Rijedak nebeski spektakl obasjat će noćno nebo večeras, donoseći nam nezaboravan prizor koji će se ponoviti tek za 14 godina. Astronomi su istaknuli da se ovakva pojava dogodila posljednji put 2018. godine, a sljedeću priliku za promatranje imat ćemo tek 2037. godine.

Naime, u noći na 1. august, pojavit će se prvi supermjesec u augustu, a samo 30 dana kasnije, drugi pun mjesec, poznat kao “plavi mjesec”.

Ono što čini ovaj spektakl još zanimljivijim je da će u istoj noći na nebu biti vidljivi i planete Merkur i Mars, što se rijetko događa. Ovaj spoj supermjeseca i vidljivosti planeta bit će pravi užitak za zaljubljenike u astronomiju i nebeske pojave.

Ako nas vrijeme posluži i nebo bude bez oblaka, ova nezaboravna pojava omogućit će promatračima da golim okom vide detalje s površine mjeseca, kao što su tamne ravnice formirane drevnim vulkanskim tokovima lave.

Za potpuni užitak u promatranju, bit će dovoljno odmaknuti se od gradskih svjetala i podignuti pogled prema nebu. Oni koji se nađu u prirodi, daleko od javne rasvjete, bit će iznenađeni koliko će dobro moći vidjeti prirodu koju osvjetljava blistava mjesečina.

Stoga, onačite datum u kalendaru i pripremite se za nezaboravan noćni spektakl kada će nas nebeske pojave oduševiti svojom ljepotom i rijetkošću.

Već 1. avgusta pun Mjesec je u Vodoliji i daje nam snažan podsticaj da ostvarimo svoje snove. Ako želite ljubav, počnite da se koncentrišete sada jer ljubavna energija najbolje funkcioniše u pozitivnom okruženju, a univerzum dobro reaguje na onoga ko želi nabolje. U augustu 2023. godine sve radi tako da ostvaruje snove. Nekoliko Venerinih tranzita nas podržava, a pomaže nam i moćna vladavina Lava.
Tri horoskopska znaka uskoro će vidjeti velike pozitivne promjene u svojim ljubavnim životima i svi će se osjećati kao da im se sreća konačno osmijehnula. Ljubav je neuhvatljiva, a kada je imamo, pronađemo ili znamo da je stvarna, to je delikatna i dragocjena stvar. Tokom augusta 2023. 3 horoskopska znaka će konačno biti u prisustvu prave ljubavi.

BIK

Vi i vaš partner ste uradili sve prave stvari u pogledu onoga što je potrebno da bi ljubavna veza uspjela. Sada je avgust, i toliko toga što se činilo da je mukotrpan “rad” na vezi je upalilo i sada je vrijeme za igru i zabavu.
Čeka vas mjesec koji je prema svim kriterijumima pravo ljeto: putovanje i avanture sa voljenom osobom.
Znate da nemate savršenu osobu, ali koga briga? Shvatili ste da ni vi niste savršena osoba i na neki način vas dvoje povezuje ideja o nesavršenosti. August donosi ideju da ste stvoreni jedno za drugo i niko neće stati na put toj ideji.

LAV

Teška vremena su prošla – sve kroz šta ste vi i vaš partner morali da prođete da biste došli do ovog mjesta, gotovo je i oboje ste vječno zahvalni na tome.
Vladavina Lava vas podstiče ii mate toliko zabavnih ideja, a vaš partner je uvijek uz vas, spreman da se složi sa svim vašim ludim idejama. Kada počne sezona Djevice, toliko ćete se učvrstiti u svojoj snazi da ništa neće moći da vas ugrozi. Za vas i vašeg partnera će ovaj mjesec ostati kao primjer toga kako prava ljubav treda da izgleda.

STRIJELAC

Trebalo vam je ovoliko vremena da dođete do mjesta gdje vi, od svih ljudi, konačno možete reći da je vaš ljubavni život najvažniji. Sva energija Jupitera omogućava vam da budete ono što jeste i daje vam samopouzdanje da budete ono što jeste u odnosu na ono što drugi misle.
Drugim riječima, osoba sa kojom ćete dijeliti svoj život, osoba koju volite i obožavate, također je spremna da vas prihvati onakvim kakvi jeste… i obrnuto. Ne možete biti u vezi osim ako druga strana ne zna u šta se upušta s vama jer ste tako neobični i jedinstveni. Odbacite sumnje i prepustite se ljubavi!

Leave a Reply