LICE NEPREPOZNATLJIVO: Ruška Jakić napunila je 84 godine, pa skinula šminku – da li biste joj rekli “Dobro jutro lutko”? OVAJ PRIZOR SE NE VIĐA ČESTO (FOTO)

Nekadašnja voditeljica čuvene emisije “Ljubav i moda” Ruška Jakić, jedno je od najpoznatijih lica u historiji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada vidio ostavila je utisak efektnim make-up izdanjem.

Ruška je u svakom trenutku dotjerana i pažljivo našminkana, a nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, zbog čega je njena fotografija koja se pojavila na interentu privukla veliku količinu pažnje korisnika širom Balkana.

Voditeljica je fotografisana prilikom tretmana lica, a pretpostavljamo da je i ovog jutra sebi poručila,s ada već čuvenu krilaticu “Dobro jutro, lutko”.

Voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u njegu kože lica, pa izgleda vrlo svježe, negovano i zasigurno nekoliko decenija mlađe.

– Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju višak silikona, a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih željela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da vjerujem da neko do te mjere može da promijeni lični opis – rekla je Ruška jednom prilikom.

Leave a Reply