Klikom na sliku zatvorite prozor.

NAKON ŠTO SU GLEDAOCI BOGA MOLILI DA PRESTANE / Branka Sovrlić za loše pjevanje u emisiji krivi mikrofon i orkestar, Amidžić se odmah oglasio

Pjevačica Branka Sovrlić postala je predmet podsmijeha nakon gostovanja u emisiji “AmiGShow” na TV Pink.

Snimak njenog pjevanja je osvanuo na društvenim mrežama, a primjetno je da je to bilo znatno ispod nivoa dozvoljenog i dobrog pjevanja.

Kritičari su osuli paljbu i poručili Branki da razmisli o povlačenju sa scene.

A pjevačica je pronašla opravdanje.

-Znate kako, meni su dali mikrofon koji je bio loš, a to se čulo tako kako kažete i zbog lošeg orkestra”, između ostalog – kazala je Branka za portal 24sedam, i potvrdila da nije bila “uštimovana” sa orkestrom.

Dodala je da je jedna njena kolegica u emisij imala bolji mikrofon i “povela je svoj orkestar”.

Amidžić, pak, ima drugačiji stav.

-Imamo uvijek drugačiji orkestar u emsiji, a ovog puta je klavijaturista bio odustan zbog slave, pa je došao drugi. Što se druge pjevačice tiče, ona nije dovela svoj orkestar, već je imala samo svog klavijaturistu, zato što su pjesme koja ona pjeva specifične i ne umije svaki klavijaturista da ih odsvira. Bilo je generalne probe pred emisiju, kao i uvijek. Branka je dobra pjevačica, istaknuta estradna umjetnica, ima svoje hitove i sve pohvale imam za nju. Ne bih komentarisao ničije pjevanje, svi u mojoj emisiji imaju iste uslove i uvijek je isti protokol. Negativne komentare na mrežama nisam vidio, i ne bih da pravim sad neku frku – poručio je Ognjen.

Leave a Reply