DOŽIVJELI FIJASKO U PRVOJ EMISIJI: Zvezdana i Anđelu urnišu na društvenim mrežama zbog ovoga – Slavnić na udaru!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”. S obzirom na to da su prekršili ugovor koji su potpisali pred ulazak u rijaliti, oni su ostali bez honorara i duguju televiziji Pink po 50.000 eura.

Ovaj ljubavni par je riješio da se oproba u ulozi voditelja i da na taj način zaradi novac.

Zvezdan i Anđela su ostvarili saradnju sa “Hype” televizijom i dobili su svoju emisiju.

Anđela je podijelila na svom Instagram profilu kadrove iz studija. Na stolu je stajala tabla na kojoj je pisalo da je njihov prvi gost pjevač Aca Lukas.

Ubrzo je Đuričićeva podijelila i fotografiju na kojoj su pozirali sa pjevačem.

– Zvanično prva emisija “Na kafi sa Anđelom i Zvezdanom” je snimljena sa jedinstvenim i najboljim Acom Lukasem. U petak veče 16-og juna biće emitovana u 21:10h, kao i premijerno na Jutjub kanalu u istom terminu. Bilo nam je zadovoljstvo popiti kafu sa Lukasom, a nadamo se da će se i vama dopasti – napisala je Anđela u opisu fotografije.

Anđela je za ovu priliku izabrala kratku crnu haljinu i zlatne sandale, a Zvezdan je obukao crnu košulju i pantalone, u kombinaciji sa bijelim patikama.

Međutim, mišljenja o njihovim odjevnim komadima su podijeljena. Korisnici društvenih mreža ih nisu štedjeli, pa su se negativni komentari na račun Zvezdanovih pantalona samo nizali.

– Je l realno da je Zvezdan tolika seljačina da nosi trenerku i košulju?; Zašto Zvezdan nosi donji dio trenerke?; Kakve pantalone sa učkurom? Ljudi, u kom univerzumu su to pantalone?; Ima da gori trending, Anđela prezgodna si; Izgledate kao par sa crvenog tepiha, bravo – samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod objave.

Leave a Reply