MARIJA ŠERIFOVIĆ JOJ LJUBI TRUDNIČKI STOMAK! Uskoro stiže BEBA, podijeljene PRELIJEPE VIJESTI

Finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda”, Maja Jevtić, broji sitno do porođaja. Tremin je zakazan za 29. avgust, a pjevačica ne krije da se pojavila mala trema pred bebin dolazak.

U razgovoru za “Grand” Maja otkriva da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, ali da još uvijek nisu saznali pol, a ni odabrali konačno ime za bebu.

Marija ljubi Majin stomak

– Spremna sam i sve je spremno za bebin dolazak. Blaga trema je prisutna kako se približava porođaj, evo zvanično sam ušla u deveti mjesec. Ja se dobro osjećam generalno, s tim da je naravno malo otežano zbog vrućine, ali nema još puno, izdržaće se. Što se pola tiče, i dalje ne znamo, tako da do samog porođaja će tako ostati, kao i termin koji je 29. avgust, ako bebica ne poželi ranije da dođe na svijet ili možda malo da zakasni. Vidjećemo. Konačna imena još nemamo, i dalje smo neodlučni, istražujemo, slušamo prijedloge, pa ćemo da vidimo – izjavila je ona za “Grand”.

Podsjetimo, u finalnoj večeri “Zvezda Granda” kreativni direktor Saša Popović se našalio sa Majom, pa je dao prijedloge imena za bebu.

-Ako bude dječak neka se zove Saša, ako je žensko Maša, muško ime treba da bude Saša – rekao je Popović.

Srbija Danas

Leave a Reply