“To ni džukela ne može da uradi!” Meštanin Zlota besan: Toj familiji niko ne može da oprosti!

Meštanin Zlota, sela koje danima obilazi policija u potrazi za telom male Danke Ilić (2) za čije se ubistvo sumnjiče dva radnika JKP “Vodovod” u Boru, Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), za Telegraf.rs ispričao je da poznaje porodicu Dragijević i da su imali bunker u blizini kuće koji se nalazi pod zemljom.
Kako kaže Rade, meštanin Zlota, odakle je jedan od osumnjičenih za Dankino ubistvo, Dejan Dragijević, ova porodica ima podzemni bunker pored kuće.

– Na mestu gde je pretraživala policija postoji bunker ispod zemlje, do same kuće, i tu su oni bili, ti Gligorijevići odakle je baba osumnjičenog. Ja sam mislio tu pojatu policija da obiđe jer je ona napuštena – priča Rade.

Potresen ubistvom male Danke ne krije ogorčenost prema komšijama.

– Žalosno je za ovo dete. Treba da se nađe i da roditelji znaju grob. Niko ne može da im oprosti. Toj familiji niko ne može da oprosti. To ni džukela ne može da uradi – kaže Rade.

Radeta je, kako dodaje, znao na “dobar dan i doviđenja”, ali ipak misli da majka ima neka saznanja u vezi sa ubistvom.

– Radio sam kao vozač u bolnici u Boru i poznavao sam sve ljude, i u Boru i iz okolnih sela. Ja sam video tu decu, nisam se družio. Radeta sam znao na “dobra dan i doviđenja”. Nisam išao kod njih u kuću niti su oni meni dolazili. Ja mislim da njihova majka nešto zna šta su oni radili. Kod mene u kući ja znam kretanje mog sina, oni znaju moje – kaže Rade.

Leave a Reply