Iskaz očevica koji se u KOBNOM MOMENTU nestanka Danke u 13.45 zatekao na ulici, evo ŠTA JE VIDEO

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem “Pronađi me”. Potraga je i dalje u toku.

Meštanin sela u kom je nestala Danka Ilić (2) tvrdi za naš portal, da je juče u 13:45 na ulici ugledao dete na ulici ali da nije siguran da je u pitanju bila upravo mala Danka za kojom već 24 časa traga cela Srbija.

– U nekom momentu kad sam prelazio ovde ulicom, video sam dete, devojčicu, posle sam skrenuo i pošao sam ulicom dalje, da li je to to u pitanju ne znam sad šta da vam kažem – istakao je komšija i dodao da se i vreme poklapa sa vremenom nestanka, odnosno oko 13:45.

Sa nadzorne kamere koja se nalazi u dvorištu kuće meštanke Jasmine S. iz Banjskog Polja, skinut je snimak koji je pregledala policija, u okviru potrage za nestalom Dankom Ilić.
Kako je ispričala policija je snimke uzela oko 19 časova i 30 minuta.

– Ugradila sam kameru pre oko mesec dana samo zbog bezbednosti majke jer se bavim turizmom, inače je ovo naselje mirno i sigurno. Živim ovde 30 godina i nikad se nije desio nikakav problem. Sad je ispalo da je dobro što sam ugradila kameru ako snimak može da pomogne u istrazi – rekla je komšinica i nastavila:

– Na snimku se videlo da je majka sa decom prošla ulicom. Oko deset minuta kasnije došao je i otac. Desetak minuta kasnije stigla je i policijska patrola. Nadam se da će uskoro pronaći devojčicu – kazala je ona. Istakla je da ne želi ništa više da kaže da ne bi uticala na istragu.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje.

Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, svi nadležni su na terenu i intenzivno se radi na njenom pronalasku.

U potrazi za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić priključili su se forenzičari i pripadnici beogradske Kriminalističke policije.

U međuvremenu telefon majke poslat je na veštačenje.

Leave a Reply