OVO JE 8 KRITIČNIH DATUMA U FEBRUARU: Jedan će biti posebno opasan – čekaju nas svađe i problemi

Astrolozi kažu da nas tokom februara očekuje osam vrlo izazovnih i opasnih dana, piše Story.

Pripremite se za razdoblje u kojem će biti puno promjena, a evo koji su dani u februaru prema mišljenju astrologa najizazovniji.

Februar će biti izuzetno naporan mjesec po pitanju opasnih astroloških događaja. Bit će čak osam datuma koji će izazivati nevolje za sve znakove pa je važno znati šta svaki od njih znači i kako izbjeći problem ovih dana i u budućnosti.

5. februar – konjunkcija Plutona i Merkura

Na ovaj datum će se Pluton i Merkur poravnati sa Zemljom. Astrolozi napominju da 5.februara se možemo suočiti s velikim problemima u ljubavnom i komunikacijskom smislu uopšteno.

Ove dvije planete stvaraće haos i naterati ljude da se češće svađaju, više pokušavaju obraniti svoje mišljenje u dijalozima. Budite oprezni sa svojim riječima i postupcima.

13. februar – Mars prelazi u znak Vodolije

Mars u Vodoliji ne može se nazvati negativnim, ali boravak u ovom znaku mu je svakako manje ugodan nego u Jarcu. Ovog 13. februara, zbog smanjenja pozitivne energije Marsa, mogli bismo doživeti gubitak motivacije i produktivnosti.

To neće imati kritičan uticaj na vaš uspjeh, ali bolje je pokušati pronaći snagu da ne budete lijeni. Uopšteno, do 22. marta, dok je planeta u ovom vazdušnom znaku, zadržaćemo snagu volje i želju da idemo prema uspjehu.

14. februar – Mars u konjunkciji s Plutonom

Druga konjunkcija u mjesecu ponovo će uključiti Pluton, ali sada u konjunkciji s Marsom. Dan bi mogao biti pun svađa. Najvjerovatnije će ljudi češće htjeti da pokažu svoju superiornost jedni drugima. Ovo će biti dan hvalisanja i bezobzirne dominacije, želje da pokorite sve oko sebe.

16. februar — Venera prelazi u znak Vodolije

Venera u Vodoliji se ne osjeća loše, ali je definitivno puno gore nego u Jarcu. To znači da ćemo 16. februara osjetiti snažan gubitak snage. Mogući su zdravstveni problemi, posebno psihički. Budite oprezni i nemojte se obeshrabriti, podržite svoje voljene, piše Zadovoljna.rs.

17. februar – Venera u konjunkciji s Plutonom

Treća konjunkcija i opet Pluton. Sada neće moći deliti svoje mjesto na nebu s Venerom, što znači naglo pogoršanje. Nastojte ovog dana biti što više sami, pogotovo ako ste pod uticajem tuđih raspoloženja, slabo se nosite s energetskim vampirima i nikako im se ne možete odupreti.

22. februar – Venera u konjunkciji s Marsom

Četvrta konjunkcija dogodiće se između Venere i Marsa. Ovo će biti period kada ne treba računati na diplomaciju i traženje kompromisa u komunikaciji.

Bit će puno svađa, sebičnosti, tvrdoglavih ljudi, razdražljivosti, grubosti i bezobrazluka, pogotovo na putevima.

23. februar – Merkur prelazi u znak Riba

Merkur u Ribama je vrlo slab. Ovog 23. februara mnogi će imati finansijskih problema pa je od 23. februara do 10. marta bolje izbjegavati nepotrebne kupovine.

Posebno se to odnosi na sam prelazni dan – 23.februar. Mnoge financijske transakcije mogle bi propasti ovog dana.

28. februar – trostruka konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna

Najopasniji dan u mjesecu. Sunce, Merkur i Saturn će se poređati i boriti za priliku da utiču na nas. To će dovesti do haosa u apsolutno svim područjima života. Neće postojati niti jedno područje na koje ova tri suprotstavljena objekta neće uticati.

Leave a Reply