ASTROLOGINJA OTKRILA ŠTA NAS ČEKA U 2024. GODINI: Jedan znak će se OBOGATITI, a drugog čeka…

Jedna od cijenjenijih astrologa na svetu je Tamara Goba. Njena previđanja su jedna od najpoznatijih na svijetu, te mnogi pomno prate i slušaju svaki njen savjet.

Ona napokon objavila šta čeka svaki horoskopski znak u 2024. godini.

Ipak, kako je sada prestupna, mnogi je smatraju lošom i onom koja donosi razne probleme.

Dakle na šta sve treba da se pripremimo.

BIK

Prema riječima Tamare Glob, rođeni u znaku Bika će imati nevjerovatan period, kakav se nije desio već dugo vremena. Oni će moći da ostvare svoje snove i ostvare planove koje su godinama gajili. Na primer, postati roditelji. U drugoj polovini marta i u oktobru 2024. Bik će imati povećane šanse za rast u karijeri.

Blizanci

Blizanci su aktivni ljudi, prilično emotivni. Ako se osoba rođena pod ovim horoskopskim znakom bavi poslom, trgovinom ili obrazovanjem, godina će za njih biti uspješna. Istina, krajem ljeta, početkom jeseni i krajem godine mogu nastati konfliktne situacije sa administracijom. Generalno, uspjeh će čekati Blizance 2024. godine, ali tek tamo pri kraju.

Rak

U narednoj godini, Rakovima će pomoći prijatelji pomoći da krenu napred. Međutim, Tamara Globa je upozorila da 2024. godine predstavnici ovog horoskopskog znaka ne treba da pokušavaju da svoju sreću grade na tuđoj nesreći. U tom slučaju bi mogli da završe sami. Mnogi će imati problema sa zdravljem svojih najmilijih, zato je potrebno da im se posvetite.

Lav

Prema Tamarinom previđanju, ljudi rođeni u znaku Lava aktivno će osvajati sve na polju svoje karijere u 2024. godini. To se uglavnom odnosi na saradnju s drugim poslovnim regijama. Stoga bi Lavovi trebali razvijati odnose s poslovnim partnerima izdaleka. Od juna će često putovati često na poslovna putovanja. Slijedi apsolutni karijerni procvat.

Djevica

Predstavnici znaka Djevice, čija se godina bliži, imaće dobre mogućnosti da se presele ili kupe zemljište. Prva polovina ljeta Devicama obećava uspjeh u poslu, međutim, do kraja ljeta može doći do malog “neuspeha”. “Morate da brinete o svojoj porodici. Ako želite da sačuvate svoj brak, morate se veoma potruditi. Ako ne želite, onda će do kraja godine biti odgovarajući rezultata – razvod.

Vaga

Za one rođene u znaku Vage, godina obećava da će biti važna i zanimljiva. Ovo je godina karme, teška godina. To se tiče obmane, raskida sa partnerima. Prvo takvo “zvono” zvoniće krajem marta i u prvoj polovini aprila, ali, počev od kraja maja i letnjeg perioda, dolazi do novih mogućnosti. Ipak sve nosi određenu karmu, samim tim treba biti oprezan.

Škorpija

Očekuju ih ogromne promjene po pitanju posla. Sledi im sasvim nešto novo, što nekada nisu ni pomislili da će ikada to raditi. Tamara Goba je naglasila da ih čekati ogromno materijalno blagostanje. Ipak, kraj godine će im biti lično težak – mentalno. Razne barijere u glavi će morati da se sruše.

Strijelac

Strijelcu je neophodno da uspije na poslu jer su po prirodi veoma ambiciozni. Prva polovina godine će biti posvećena na lični rast, a u drugoj apsolutni uspeh u poslu. Početak marta može biti komplikovan zbog zdravlja djece, ako ih imaju.

Jarac

Jarčeve očekuje zanimljiva godina. Oni će moći da se ostvare u kreativnosti, pronađu ličnu sreću i obogate se. Od juna, predstavnici ovog znaka biće zauzeti poslom. Iako im slijedi novi poslovni uspeh, neki stari neraščišćeni računi će izaći na površinu gdje će stvoriti problem.

Vodolija

Vodolije prolaze kroz velike promjene. U prvoj polovini godine imaće priliku da poprave svoju finansijsku situaciju. Ipak, najbliži će im stvarati najviše problema. Bilo kako bilo, ovo je njihova godina ljubavi, karijera im neće biti toliko bitna.

Riba

Posebno se naglašava za ovaj znak da obrate pažnju na zdravlje, ali i na svoj automobil. Moguće su velike popravke koje se moraju na vrijeme riješiti kako ne bi došlo do neke nesreće. Ljubav im neće biti u fokusu, već lično oni.

Leave a Reply