Simbol 2024. godine je broj 8, a evo šta to znači

Godina 2024. godina, koja tek broji svoje prve dane, predoređena je za planiranje i svjesne poteze.

Fokusiranje na materijalne aspekte života će nam omogućiti da napravimo direktne i moćne skokove napred ka ostvarenju naših snova – i da za to budemo plaćeni.

Osmica je ultimativni „broj moći“ koji predstavlja obilje na najvišem nivou. Pripremite se za godinu moćnih igara, sa naglaskom na novcu, kontroli i autoritetu. Ulazimo u akciju 2024. godine, dok ulazimo u trogodišnji period globalnog prelaza i transformacije, prenosi srecna.republika.rs.

Ovaj ciklus nas vodi iz 8. univerzalne godine u veliko finale potpunog, devetogodišnjeg ciklusa 2025. godine, koja je 9. univerzalna godina (2025). Počinjemo iznova sa globalnim resetovanjem 2026. godine, koja je 1. univerzalna godina.

Biće potrebna žestoka odlučnost dok ulazimo u ovaj trogodišnji globalni pomak. Stari sistemi mogu da se sruše dok novi izranjaju. Predstojeća 8. univerzalna godina može da se osjeća haotično i preteško. Često se podsjećajte da su ove promjene neophodne kako bi se otvorio put za napredak.

Budite jasni i ozbiljni. Naredna, 8. univerzalna godina donosi mnoštvo prilika za rast i dostizanje novih visina. Takođe možete da očekujete da ćete biti primorani da izađete iz svoje zone komfora, prisiljeni da se izdignete ili budete potisnuti. Vaši „potezi sa novcem“ mogu da se isplate velikim uspjehom u 2024. godini, kada vlada intenzivna vibracija osnaživanja i ostvarivanja.

U 2024. godini, možda ćete se osećati posebno natjeranim da se uskladite direktnije sa svojim autentičnim pozivom u životu.

Osmica u numerologiji je takođe povezana sa moći božanske ženstvenosti, a 2024. godina je intenzivno moćna godina koja zahtjeva da svi izađemo u svijet sa otvorenim očima i srcem.

Leave a Reply