NOVAK U STRAŠNOM PROBLEMU! Čudesni Fric ubacio u petu brzinu, Srbin nije iskoristio 15 brejk prilika

Novak Đoković juri novo polufinale Australijan opena! Protivnik srpskog tenisera u meču četvrtfinala je Tejlor Fric, 12. igrač svijeta.

Amerikanac se odlično držao u prvom setu, imao i dvije lopte na Novakov servis da osvoji taj dio igre, ali se Srbin provukao i slavio u tie-breaku s uvjerljivih 7:3.

Ipak, u drugom setu druga priča, Fric je igrao sve bolje i sigurnije, pa mu je jedan break bio dovoljan da slavi sa 6:4 i poravna na 1:1 u setovima.

Apsolutno možemo konstatovati da Amerikanac igra čudesno, u odličnom je momentu, pa nas do kraja očekuje prava drama.

Američki igrač trenutno se nalazi na 12. mestu ATP liste i igra izuzetno dobro u Melburnu, ali… Veliki problemu mu je činjenica da će na drugoj strani biti teniser kojeg nikada u karijeri nije uspio da pobijedi. Odigrali su osam mečeva i svaki put bi kao pobjednik izlazio srpski as.

Inače, nevjerovatno da su organizatori odlučili da se ovaj duel igra po najvećoj vrućini, a ne u večernjem terenu, što su svi očekivali, ako znamo da je Novak već jedan meč igrao u popodnevnom terminu… 

Pobjednika ovog meča čeka bolji iz duela Siner – Rubljev, koji je na programu poslije 10.30 sati po srednjoevropskom vremenu.

Đoković je veliki favorit da uzme novu krunu u Australiji, a kladionice mu trenutno daju 58% šansi da osvoji turnir u Melburnu. Međutim, treba prvo preskočiti prepreku zvanu čudesni Fric, koji je spasio čak 15 Novakovih break lopti…

Leave a Reply