BROJKE RASTU IZ SATA U SAT ZBOG NAVODNIH IZJAVA: Bosanska starleta potpisala peticiju da se Merlinu zabrani ulazak u Srbiju

Prije nekoliko dana, tačnije 27. jula pokrenuta peticija na sajtu Peticije.online da se izvođaču Dinu Merlinu koji je rasprodao tri arene zabrani ulazak u Srbiju, a ovu peticiju potpisala je i bosanska starleta Božana Vujinović.

Naime, do sada je peticiju potpisalo 46.954 ljudi, no brojke rastu iz sata u sat.

Jedna od onih koja je izrazila svoje nezadovoljstvo javno i potpisala peticiju jeste i starleta Božana koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ajavnosti postala poznata kao bivša djevojka folkera Ace Lukasa.

Božana je na svom Instagramu okačila peticiju i time pokazala da je jedna od onih koji se zalažu da Merlin više nikada ne kroči u našu zemlju, zbog navodnih uvreda koje je ranije iznosio na račun Srba i Srbije u kojoj sada puni čak četiri arene u Beogradu.

Foto: Instagram: bozanstvena___

Podsjetimo, za samo jedan dan potpisalo je preko 10.000 ljudi peticiju protiv Merlinovog ulaska u Srbiju.

Pjevač Dino Merlin zakazao je čak četiri koncerta u Štark areni u Beogradu, za 18. 19. 21. i 22. novembar, od kojih su tri rasprodata, a za četvrti se očekuje da će i on u rekordnom roku biti popunjen. Moguće je čak da zakaže i peti…

Leave a Reply