Prvo oglašavanje Filipa Cara nakon RASKIDA sa Aleksandrom: Otkrio detalje RASTANKA sa trudnicom

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga” Filip Car objavio jre na svom Instagram profilu fotografiju prepiski u kojima je detaljno objasnio šta se sa njim i Aleksandrom Nikolić desilo.

Jutros je sve fanove šokirala vijest u kojoj se jasno vidi kako je Aleksandra obrisala njihove zajedničke fotografije, a potom ga i otpratila.

– Super sam! Inače Božić mi je danas! Mislim ništa specijalno Božić kao Božić malo jedemo familijarno se okupili blejimo… Istina je zamisli to! A kako je otišla u Beograd zamisli još se sinoć i posvađamo. Otišla je u Beograd jer je strani državljanin pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od tri meseca, a kako joj pamet smeta sinoć se naljutila, blokirala me i obrisala slike – započeo je Car.

Filip CarFoto: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Ona mi stavi na leđa hiljadu bolesnika za Božić zajedno sa vama novinarima pa ću ja vas sve na stori pa da svi zanju o čemu je reč jer ovo je sumorno majke mi ljudi. Pa bar Božić da prođe pa ćete onda udarne svetske vesti bitne po život ljudi – zaključi je Car.

Oni su već nekoliko mjeseci proveli zajedno u Crikvenici, a tačan razlog njihovog rastanka sem poznate svađe i dalje je nepoznat.

Ostaje da sačekamo da li će se Aleksandra oglasiti i otkriti razlog rastanka.

Leave a Reply