Klikom na sliku zatvorite prozor.

KAO MATURANTI: Ovako su poznati izgledali na kraju srednje škole, čekajte dok vidite KARLEUŠU U MATURSKOJ HALJINI, HIT! (FOTO)

Oni su danas slavni i uspješni, a nekada su izgledali sasvim obično, baš kao i njihovi vršnjaci.

Bez profesionalnih šminkera i stilista koji danas vode računa o njihovom izgledu naše javne ličnosti kao maturante teško da bismo prepoznali. Neki od njih se nisu stidjeli da s nama podijele svoje fotografije s maturske večeri i prepričaju nam utiske iz srednje škole. Oni se s jakim emocijama prisjećaju tih dana kad su sanjali da će postati ono što su danas.

1. ŽELJKO SAMARDŽIĆ 1974. GODINE I DANAS

Srednju školu sam završio 1974. godine. Na mojoj maturskoj večeri bilo je divno. Rado je se sjetim. Uživao sam s prijateljima. Zanimljivo je to što sam pjevao na mnogo matura, pa i na svojoj. Mnogo lijepih uspomena me veže za taj period. Ja sam i suprugu Maju zaprosio na maturi. Ali ne na mojoj već na njenoj.

2.SAŠA POPOVIĆ 1973. GODINE I DANAS

Direktor „Grand produkcije“ spada u red onih koji su imali sreću da rade posao za koji su se školovali. Popović je još od malih nogu želio da postane muzičar, pa je najprije završio nižu, a onda i srednju muzičku školu 1973, što mu je kasnije mnogo značilo u karijeri.

3.CECA 1991. GODINE I DANAS

U svet šou-biznisa ušla sam vrlo mlada. Imala sam 14 godina. Uporedo sam završavala srednju školu, maturirala sam 1991. godine. Fakultet je, nažalost, izostao. Sve mlade pjevače bih savjetovala da nikada ne ostavljaju školu jer to ne može da im koči karijeru. Neka završavaju fakultete, a uporedo neka se bave muzikom. Sve može da se postigne.

4.LEPA BRENA 1979. GODINE I DANAS

Voljela sam školu, bila sam odličan đak u osnovnoj, nije mi bilo teško da učim. I u srednjoj školi sam dobro učila. Završila sam je 1979. Imala sam želju da završim i fakultet, ali mi se to nije ostvarilo. Upisala sam turizam na prirodno-matematičkom fakultetu, ali nisam imala sredstava da se školujem.

5.OGNJEN AMIDŽIĆ 1994. GODINE I DANAS

Ognjen Amidžić završio je gimnaziju u Šapcu 1994. godine. Upisao je studije istorije, na kojima je stigao do samog kraja, mada još uvijek nije diplomirao.

Ono što je u javnosti malo poznato je da je pjevačica Jelena Karleuša 2013. godine bila partnerica na maturi jednom srednjoškolcu.

Naime, taj sretnik dobitnik nagrade dnevnog lista “Alo” na maturu je otišao sa poznatom pjevačicom.

Foto: Alo.rs

Na konkurs se prijavilo mnogo njenih fanova, a jedan od uslova kako bi učestvovali u nagradnoj igri bio je i taj da napišu propratno pismo u kome bi objasnili zašto vole Jelenu i zašto bi trebalo da bude baš njihova pratilja u obilježavanju završetka srednje škole.

Foto: Alo.rs

– Jelena je ispunila jedan od najvećih Danilovih snova, ali dobila je i mogućnost da i sama osjeti atmosferu i duh današnjih srednjoškolaca i njihovu sreću što su zatvorili jedno od bitnijih poglavlja svog života. Kada se Jelena pojavila u društvu srećnog dobitnika u Sava Centru pažnja svih srednjoškolaca je bila usmerena u potpunosti na nju, što nije za čuđenje posebno ako se uzme u obzir da je u poslednjoj anketi koja je rađena u srednjim školama upravo ona zauzela visoko drugo mjesto, odmah poslije Novaka Đokovića, kao idol novim generacijama – navodi “Alo” i dodaje:


Foto: Alo.rs

– Naravno, bilo je za očekivati da će Jelenino pojavljivanje izazvati opštu pometnju na maturi, te su odmah po njenom dolasku mladići i djevojke bukvalno stali u red kako bi se slikali sa njom. Jelena je uz osmijeh pozirala, odgovarala na pitanja, ali se i zahvaljivala na brojnim komplimentima koje je dobila. Mladić sa kojim je došla je bio presrećan što je imao priliku da mu na maturi društvo pravi upravo njegova miljenica i ponavljao kako mu se ostvarila jedna od najvećih želja koje je imao u životu, a to je da upozna JK. I to na kakav način, jer sigurno nije ni sanjao da će upravo JK doći u limuzini po njega i ispratiti ga na maturu – završava izvor za “Alo”.

Leave a Reply