OVO SU NAJZLOBNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Zlopamtila su i osvetoljubivi, a 1 od njih se krije iza maske dobrote

Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga ko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao. Prema astrolozima, jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvijezdama.

Škorpija – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše neizvesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije. Ličnost Škorpije puna je zamršenih slojeva, a ipak osobina koja najsvJetlije sja je njihova lukavost.

Lav – glavni diverzant

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonamJeran um. Lav voli biti zvijezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaju. Ako se nađe na putu postizanja svojih ciljeva, samo ga pregazi.

Djevica – zli genije

Djevica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Djevica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova.

Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri vatrena znaka, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijateljima, piše Zadovoljna.rs.

Leave a Reply