Klikom na sliku zatvorite prozor.

JOVANA JEREMIĆ PRIJE POLA SATA NA INSTAGRAMU OBJAVILA TUŽNE VIJESTI: Voditeljica Se Od Nje Se Oprostila U Suzama (VIDEO)

Voditeljici Jovani Jeremić umrla je svekrva, majka njenog bivšeg supruga Vojisalava Miloševića, sa kojim ima kćerku Leu.

Jovana je nerijetko isticala da joj je svekrva Zorica bila velika podrška i nakon razvoda, te se sad oprostila od nje emotivnim riječima.

– Veliki je dar od Boga da za svekrvu imaš JAKU, INTELEKTUALNO MOĆNU, ALFA ŽENU, SVJETSKU ŽENU. Sve i da vratim vrijeme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Moja PRVA i PRAVA SVEKRVA. Hvala ti što si u ključnim momentima bila uz mene. Što si duo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe voljela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše priče i uređivanje jutarnjeg programa sa muzičkim dijelovima za Boćic i NG, Vaskrs… Vjerujem da duše ne umiru. One se samo sele na drugo mjesto. Žena i profesorka po kojoj svi gimnazijalci pamte svoje gimnazijske dane. Vrsni muzički pedagog, ulivala je snagu svim učenicima, kolegama, članovima gimnazijskog hora, bodrila, širila na sve strane svoju pozitivnu energiju i veliki osmeh. Bila je, pre svega i iznad svega, prijatelj, a tek posle profesor. Na pomen njenog imena, odmah se stvore asocijacije: “Ovo je Srbija”, “Bolesno mi leži”, “Pratim te”, “Žute dunje carigradske” … Njenu ličnost karakterisali su akademska spremnost, profesorska emancipacija i muzički nježna “divljina” duha.Davala je štimung samom svojom pojavom, onim djetinjastim, naizgled neozbiljnim (čitaj umjetničkim) šarmom. Jedinstvena i svoja. Svjetska žena – napisala je voditeljka.

https://www.instagram.com/p/CvJwrUpIb0A/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ad905eee-ab18-46be-a2bb-aae05beaf801

Leave a Reply