CECA OBJAVILA SNIMAK SA ANASTASIJOM: Prelijep razlog za slavlje nakon tragičnih vijesti o gubitku bebe

Anastasija i Nemanja Gudelj trenutno prolaze kroz najteži period u životu.

Svetlana Ražnatović Ceca objavila je na svom Instagramu niz snimaka iz perioda kada se rodio njen prvi unuk, stariji sin Veljka Ražnatovića, Željko.

Ona je zapravo objavila nekoliko video snimaka na stori objavama svog profila koje su napravile njene fan grupe, a sve kako bi čestitali treći rođendan njenom unuku, malenom Željku.

Gotovo na svakom videu koji je napravljen kako bi malenom Željku čestitali rođendan, fanovi su iskoristili i jedan svima dobro poznat, u pitanju je video na kojem Anastasija i Ceca zajedno poziraju nasmijane i saopštavaju da se snajka Bogdana porodila.

Upravo taj dio snimka je mnogima privukao pažnju, budući da Anastasija trenutno prolazi kroz izuzetno težak period, jer je izgubila svoju prvu bebu.

Podsjetimo, Anastasija i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su sa javnošću podijelili tužne vijesti o gubitku bebe. Od tog trenutka mlada pjevačica se potpuno povukla sa društvenih mreža i iz javnosti, a kako su mediji prenijeli, prije dva dana se vratila iz Španije u Srbiju, jer je željela da u ovim teškim trenucima bude blizu porodice.

Leave a Reply