Klikom na sliku zatvorite prozor.

MILICI SIN UMRO SA 3 MJESECA, NISU DALI NI DA GA SAHRANI: Nakon 42 godine na TV ugledala ČUDAN PRIZOR!

Mlađan Radivojević saznao je poslije 40 godina da je ukraden iz porodilišta u Kruševcu.

“Osjećala sam da je živ. Osjećala sam da se i moje dijete vjerovatno igra negdje. Nije lako. Nosiš ga devet mjeseci, a poslije ga nemaš, a dijete živo”, rekla je Milica Milojević kojoj je prije 42 godine ukradena beba iz porodilišta u Kruševcu, a za koju su joj rekli da je preminula. Prije dvije godine saznala je da joj je dijete živo.

Mlađan Radivojević je poslije 40 godina saznao da ima biološke roditelje i da je ukraden iz porodilišta. Taj 3. mart 1981. godine trebalo je za Milicu i Radišu Milojević da bude jedan od najljepših dana u životu. Međutim, pretvorio se u pakao koji je trajao četiri decenije.

Njihovo dijete usvojila je Verica Radivojević sa svojim mužem kad je imalo samo tri mjeseca. “Donijeli su mi dijete tu pred kuću”, kazala je Verica dodajući da su to uradili zaposleni u socijalnoj službi. Tri mjeseca Mlađan je proveo u bolnici u Kruševcu, tvrdi Verica. “Da sam znala da je ukraden, ne bih ga uzela. Ukraden, ne bih. Iz socijalnog su mi rekli: “Ako nije dobar mogu da ga promijenim”. Ja sam jedva čekala da ga uzmem. Bio je mnogo sitan i prljav. Nije baš čuvan ni u bolnici, gdje je bio ne znam. Oni su mi ga donijeli. Ja nisam kriva ni za šta. Oni su sve znali. Moj djever je bio načelnik u SUP-u. Oni su sve znali, ali su krili, mislili su da ne možemo da nađemo. Ja ga nisam kupila”, rekla je Verica.

Mlađan je saznao da je usvojen kad je išao u osnovnu školu. Međutim, biološke roditelje je počeo da traži tek kad se oženio i to na nagovor supruge. Ali tada počinje da nailazi na niz nelogičnosti i saznanja da je čak 90 odsto dokumentacije laž, kako kaže Mlađan.

“U papirima je pisalo ime žene koja ne postoji. Išle su dvije verzije priče ko me je rodio. Prvo se pominjala maloljetnica koja je išla u školu, zatim druga žena. Odmah na početku istrage su nađene dvije prijave rođenja. Na prvoj je pisalo ime majke i oca koji ne postoje, a na drugoj je pisalo samo ime majke”, kazao je.

Također, uvidom u matičnu knjigu saznalo se da je Mlađan upisan 10. dok je u prijavi rođenja upisan 11. marta. Ovo su samo neke od nelogičnosti.

Pojavljivanje na televiziji dovelo ga je do biološke majke, koja je gledajući emisiju, primijetila da liči na njenog supruga i starijeg sina. Zatim se javila kako bi se odradio DNK test, koji je utvrdio da je Mlađan njen sin otet u kruševačkom porodilištu odmah nakon rođenja.

Danas Mlađan kod svojih bioloških roditelja odlazi redovno. “Dva puta nedjeljno idem kod njih”, priča sagovornik za emisiju na TV Prva.

Njegova biološka majka govori kako na prozor gleda kad ga očekuje da dođe. “Sedim na stolici pored prozora i gledam kad će da naiđe. Svoje dijete… Hvala bogu da smo se našli. Teško je mnogo”, kazala je Milica koja je rodila dijete koje je druga žena odgajila.

Prvu potvrdu da je Milica rodila Mlađena u septembru 2021. godine. Osim što je pronašao bilološke roditelje Mlađan je saznao da ima rođenog brata i sestru.

Kurir.rs/MONDO

Leave a Reply