“Sad Za Slavu Nisam Htjela Da Pomognem Svekrvi”

“Sad za slavu nisam htjela da pomognem svekrvi”

“Udala sam se prošle godine i sada za slavu nisam htjela da pomognem svekrvi oko priprema.

I tako pričam ja sa mamom kako ću da idem kod frizera da se ofarbam i isfeniram prije nego što stignu gosti, a kaže ona meni:

– Pa dobro, kad već ništa ne radiš makar da budeš za ukras.”

BONUS

Prošle zime, pre korone i svega ovoga, jedini kolega iz kancelarije je našao novu devojku. Kad god je išao da se nađe sa njom nosio je košulje i uvek je grlio otkopčanog sakoa ili jakne jer je ona to volela. Nemam pojma šta se sa njima u međuvremenu desilo, ne radim više tamo, ali mi je prošlo kroz glavu da negde na ovoj planeti postoji tip koji otkopčava jaknu da bi mogao lepše da zagrli devojku. I shvatila sam da bih posle jako velike ljubavne pauze volela da nađem nekoga kome bih bila tako važna kao ona njemu. A nikoga na vidiku. Možda me samo piče hormoni, ali opet je taj gest mnogo simpatičan.

Imam 20 godina, taman kada sam pomislila da mi je život donekle savršen, studiram, jedan sam od najboljih studenata na fakultetu, već dizajniram za jednu poznatu marku odeće, imala sam stabilnu i dugu vezu, a onda sam se pre 8 meseci razbolela. U početku je bilo, proćiće, ali evo već toliko vremena, borim se, koliko god bilo teško, otkazala mi je noga, palo stopalo, već sam na 2 operacije kičme bila, 4 puta na magnetnoj, na testiranju živaca… Kroz pakao sam prošla, zato kažem sebi a i vama, šta god je u pitanju, verujte i borite se, morate biti uporni i morate se smejati šta god se skrivalo iza tog osmeha!

Leave a Reply