Klikom na sliku zatvorite prozor.

ŠOK ODLUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA, SRBI U NEVJERICI: Vijest obišla region brzinom munje

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale mastersa u Rimu, ali to nije teniska vijest dana. Vijest dana, koja je brzinom munje obišla region – od Crne Gore do Hrvatske ljudi iz svijeta sporta već zovu da pitaju da li je istina – glasi: Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar Beogradu. Klub prestaje sa radom.

Svi na Dorćolu su manje-više već obaviješteni o toj namjeri, njihov radni odnos će prestati do tog datuma, a jedino će se sa nekim već sponzorisanim igračima zadržati saradnja.

Centar postoji oko 15 godina, na njemu je odigrano sedam ATP turnira i jedan WTA, kao i bezbroj manjih takmičenja. On je i glavna baza Novakovih priprema i treninga, ali i brojnih drugih tenisera, i srpskih i inostranih. Sa ovih terena, Đoković je krenuo u bezbroj juriša na najveće trofeje.

Razlozi za ovu odluku još uvijek nisu poznati, ali će detalji biti objavljeni veoma brzo kada bude izdato zvanično saopštenje prenosi Sport klub.

Koliko je ovakav potez šokantan i neočekivan, može se zaključiti i iz činjenice da je TSS prije samo nekoliko dana najavio da će se neki od turnira iz programa „Novi vijek srpskog tenisa“ igrati na terenima Centra Novak.

Naravno, sve će se mnogo bolje znati kada Đoković objavi zvanično saopštenje i sve objasni. Sve do tada razlozi za ovakav Novakov potez ostaju u domenu pretpostavki

Leave a Reply