UGLEDNI LJEKAR U STANJU ŠOKA – NIJE PREPOZNAO TEŠKO RANJENOG SINA: Vrištao i cijepao mantil kad ga je vidio na prijemu u KC

Otac dječaka V.P., koji je ranjen u masakru na Vračaru bio je u stanju šoka kada je vidio svog sina.

Dječak K.K. (13) tokom jučerašnjeg krvavog pira na Vračaru, ubio je devet osoba, a ranio sedmoro, među kojima je i V.P.  Njegov otac, zamjenik načelnika pulmologije, zbog njegovog lošeg opšteg stanja, nije uspio da ga prepozna na prijemu u bolnicu.

V.P. zadobio je teške povrede kičme i glave, bio je u toliko neprepoznatljivom stanju da ni njegov otac nije shvatio o kome se radi kad je stigao u bolnicu, saznaje Republika.

S.P. je inače, zamjenik načelnika pulmologije KCS radio, a na njegovo odjeljenje stigao je upravo njegov ranjeni sin, kog u prvom momentu nije prepoznao od silnih povreda i rana koje mu je vatrenim oružjem naneo K.K. V.P. je i dalje u teškom stanju, budući da mu je metak prošao kroz kičmu, a zadobio je i povrede glave.

Kada je otac shvatio da je ispred njega na stolu njegov sin potpuno se izbezumio, vrištao je i cijepao mantil u stanju velikog šoka koji je doživio.

Inače, šest đaka i nastavnica se sa prostrijelnim ranama nalaze u Urgentnom centru, odnosno na klinici u Tiršovoj.


(Mondo/Republika)

Leave a Reply