Jeziva fotografija dječaka ubice kruži mrežama: Pogledajte šta pokazuje prstima

Fotografija na kojoj je dječak ubica Kosta Kecmanović pojavila se na društvenim mrežama.

Kako se može vidjeti, na njoj je dječak nasmijan, a ono što posebno privlači pažnju je gestikulacija kojoj on prstima imitira “pištolje“.

fnsk9kpturbxy83ymy5mtzjyju1mdk3mtyzzdg5mjzlymnizjdmyjnhnc5qcgerkwlnblaa3gabotaf

foto: Instagram

Dečak je danas upao u školu i ubio osmoro đaka i čuvara škole, a ranio šestoro. Potom je izašao u dvorište i sam pozvao policiju. Tu je i uhapšen, a utvrđeno je da je imao dva pištolja koja je uzeo od oca.

Načelnik beogradske policije Veselin Milić kaže za RTS da je dečak koji je izvršio zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u prvoj izjavi, kada je pozvao policiju, rekao da je “psihopata koji treba da se smiri”..

– Dijete koje je izvršilo zločin je kada je pozvao policiju rekao da je pucao na lica u školi i da je on, u toj izjavi koja je zabiležena i snimljena, psihopata koji treba da se smiri. To je izjavio kada je pozvao dežurnog radnika Komandno-operativnog centra, u izjavi prvoj na njegov telefonski poziv za prijavljivanje događaja. Izjavio je da je po izvršenju toga koliko ga je uhvatio strah panika i čudno disanje bilo ispravno da pozove policiju i taj događaj prijavi – kazao je Milić.

(blic.rs)

Leave a Reply