“KADA SE JAVI, SAMO PROĐE, SPUSTI GLAVU”: Komšije dječaka koji je počinio MASAKR na Vračaru u nevjerici! Hvale njegovu porodicu

Učenik (14) uhapšen je nakon pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru zbog sumnje da je očevim pištoljem pucao, ubio devet osoba i ranio više njih.

Komšije iz zgrade u kojoj živi dječak imaju samo riječi hvale za njegovu porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

– Dečak je bio ćutljiv, miran, donosio je hranu komšijama. I kada se javi samo prođe i spusti glavu, bio je tih. Išao je u muzičku školu i svirao je violinu – rekle su komšije.

Oni su istakli da ne mogu da vjeruju šta se dogodilo.

“Odličan đak, prepametan. U šoku smo, ne možemo da vjerujemo šta se desilo. Njegov otac je ugledni ljekar, uvijek su svima izlazili u susret – kaže za Kurir jedan od komšija.

Ubio sedam devojčica i jednog dječaka i portira

Dečak je ubio sedam devojčica i jednog dečaka i portira. Tela tri devojčice pronađena su u holu škole, kao i radnik obezbjeđenja.

U učionici u prizemlju čiji je učenik osumnjičeni pronađena su tijela četiri djevojčice i jednog dječaka.

U UC iz škole su dovedene četiri osobe. Dječak sa povredama desnog koljena, djevojčica sa povredom lijeve ruke i donjeg dijela trbuha. Takođe, dovedena je i nastavnica istorije sa povredama trbuha.

Primljeno je i muško dijete koje je upucano u vrat i životno je ugroženo.

Hospitalizovan je i dječak sa prostrelnim ranama ruke i noge, kao i jedan koji ima ustrijelnu povredu butine. Djevojčica koja je primljena u UC ima prostrijelne povrede glave i životno je ugrožena.

Kurir.rs

Leave a Reply