Zašto Je Ova Djevojka Jedina Sjedila U ‘Zvezdama Granda’ Tokom Nastupa? RAZLOG JE STRAŠAN, NI ŽIRI NIJE ZNAO.

Saša Popović je upitao prvu kandidatkinju zašto se nije javila i objasnila šta joj se dogodilo

– Zaradila sam diskus herniju, odnosno išijas prije desetak dana i od tada sam na svakodnevnim terapijama. Do prije neki dan sam mislila da neću moći uopšte da dođem jer je moje ustajanje iz kreveta bilo jako teško, ali je izgleda moja želja da se pojavim ovdje bila toliko jaka. Jer ja da pjevam mogu uvijek. Bar ja tako mislim, jer pjevam stvarno iz duše – rekla je kandidatkinja čiju je iskrenost publika nagradila aplauzom.

Saša Popović je upitao prvu kandidatkinju zašto se nije javila i objasnila šta joj se dogodilo.

– Mogli smo da te prebacimo za jedno 15 dana kasnije – rekao je Popović, a takmičarka je objasnila zbog čega to nije uradila:

– Nisam htjela da moje ograničenje pri hodanju bude smetnja ovome.

– Mi smo sve ovo napravili u funkciji ovog takmičenja i ti ništa nisi poremetila. Čak je nekad i interesantno da neko pjeva na stolici, vjeruj mi, iako znam da nije baš lako pjevati na stolici. Znam kako si pjevala na audiciji, bila si zaista bolja – rekao je Saša, nakon čega je Snežana Đurišić dala svoj sud o ovom duelu.

– Neću da komentarišem tebe jer prosto si bolesna. Saša zna najbolje kako ti pjevaš kad je sve u redu i on će odlučiti dalje o tvom učešću. Ovo večeras nije bilo dobro jer jednostavno snage nema, ničega nema. Mogu da zamislim kako se osjećaš. Zato sam dala kandidatkinji broj dva glas, iako mislim da je i ona malo omanula sa intonacijom. Svi hoćete da pjevate nisko da biste bili sigurni, pa onda nema dinamike i nema ničega. Da je moglo, ne bih ni za jednu glasala – rekla je Snežana.

Mili se interesovao da li takmičarka radi i vježbe uz terapiju i iznio svoja znanja o toj temi.

-Da ti kažem, kod diskus hernije jedino ti je vježba. Samo mišić može da ga vrati nazad ili operacija. Operacija je nezgodna, moj brat to radi i najbolji je u tome, čak je pomogao i našem Popoviću kad se bio iskrivio jadanput. I ispravio ga je. Vidi ga kakav je prav, čvrst, jak, stoji – rekao je Mili.

– Ja sam, Saro, to imao četiri godine, da znaš. Jedva sam išao i radio sam u to vrijeme, od 2005. do 2009. godine – rekao je Popović, a Đorđe David je otkrio koji je bio uzrok tome.

– Kad voziš dvosjede stalno – rekao je Đole.

– Ne, nije tačno. Onda sam bio kod Milijevog rođenog brata. On mi je rekao šta da radim i nevjerovatno koliko mi je to pomoglo. Da ne pričamo sada o tim stvarima – zaključio je Popović.

Leave a Reply