NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 29. aprila

Retrogradni Merkur je krenuo, pa će ovaj astrološki period itekako uticati na usporavanje finansijskih transakcija do 15. maja 2023. godine.

Ipak, astrolozi su saglasni da će pojedini horoskopski znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Sunce je ušlo u Bika, pa mnogi imaju ideju kako bi uložili novac ili podigli kredit, ali zbog retrogradnog Merkura treba biti veoma oprezan.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 29. apila to su znakovi među kojima su: Ovan, Bik, Bliznaci i Vaga.

OVAN
Naglašeno drugo polje donosi vam puno mogućnosti za zaradu. To znači da ćete imati zaradu na osnovu više poslovnih projekata. Moguće je čak da ćete honorarno raditi nešto što nema veze sa vašim primarnim poslom.

BIK
Venera je u drugom polju, pa imate potrebu da kupujete sebi lijepe stvari. Isto tako, Merkur je retrogradan, pa će vam neko dugovati novac koji će stići tek u drugoj polovini maja. Dakle zarade će biti, ali sa zakašnjenjem.

BLIZNANCI
Jeste da je vaša planeta Merkur retrogradna, ali Mars iz Raka donosi stabilnu zaradu. Posredstvom osobe u znaku Raka možete da zaradite veći novac. Ne bi bilo loše da počenete i da štedite.

VAGA
Naglašen znak Bika donosi vam odličan period za sponzorstva i nasljedstvo. U odličnoj ste poziciji za raspolaganje tuđom imovinom. Iznenada možete da dođete do velike količine novca, piše Informer.rs

Leave a Reply