Ovo nije moguće, mrtav je za mene kad mi je javio da se ponovo ozenio jos kad sam vidjela sliku ko je u pitanju srusila sam se

Otac mi je javio da se ponovo oženio

Kad sam sliku vidjela

BONUS

Moj muž je baš opsjednut svojim poslom i novcem, tako da je počeo da zapostavlja i mene i naš brak.

Ja sam imala skroz druga očekivanja, čitava me dva mjeseca nije pipnuo prstom, a da budem iskrena ja nisam na to navikla. Kao mlada djevojka sam često mjenjala momke, pa sam sa brakom očekival da ću se malo smiriti, međutim on ima svoju firmu, i u početku dok je to još bila mala firmica, sve je bilo u redu. Onda je na neki način postepeno počeo da napreduje i radi doslovno po čitav dan, osim kada jede i spava.

On kaže da mu to predstavlja uživanje, jer sjedi pored računara ili laptopa, po čitav dan gleda iste stvari (inače je programer, ne razumijem se mnogo u to), one kodove i šta ti već ja znam. Pa su solidne, živimo dobro, čak štaviše natprosječno za ove prostore.

On voli to što radi i sve je to super, ali je zaot počeo da zapostavlja i mene i naš brak. I sam mi je rekao da ima ambicije da napreduje još, da proširuje biznis. Nekad radi i noću, a kad jednom u nikad izađemo, on me požuruje da idemo kući jer on zaboga ima da radi.

Sjedimo u kafiću, konačno da popričam sa snjim dok me za divno čudo gleda u oči, ne u ekran, on pije kafu na eks, i kaže posao čeka, popij pa da idemo. Ma dođe mi da poludim od njega. Zaista mi je drago što je ambiciozan, što se isplatio posao koji vol, ali mislim da je potrebno da se nađe neki balans, da nam brak ne trpi. Samo me interesuje kako će fo toga doći, jer razgovor očito da ne pomaže.
Izvor: magazindan.info

Leave a Reply