Neko je uporno zvao mog covjeka on se nije htio javit, zapamtila sam broj i pozvala

BONUS:

Mujo je u novoj firmi dobio posao šefa. Odmah u startu je odlučio da svima pokaže kako s njim nema zezancije. Šeta se on tako po uredu, a onda ugleda tipa kako nonšalantno se naslanja na zid i samo bleji okolo u prazno. Mujo pomisli evo dobre prilike da svima pokaže kako nema zezancije. Priđe tom tipu pa ga upita: “Kolika je tebi plata?” Tip ga preko volje pogleda pa procijedi: “Stotinu maraka sedmično.”

“Mujo iz džepa izvadi dvjesto maraka i dade ih tipu u ruke: “Evo ti novac za dvije sedmice, a sada se gubi odavdje, ne želim više da te vidim.” Tip uzme pare, sav razočaran slegne ramenima i ode. Svi radnici gledali su u njega izblejenih očiju i otvorenih usta u čudu, a on samozadovoljno upita: “Dobro ljudi, šta je ovo lijeno govno uopšte radilo sve vrijeme u firmi?” Svi počeše da gledaju jedni u druge, pa jedan smogne hrabrosti da kaže: “Donio je pizzu…”

Novi.ba

BONUS

“Bila sam istovremeno u vezi sa dvojicom profesora na fakultetu. Viđala sam se s njima mjesecima.

Jedva sam srednju završila i dobro mi je došlo da me neko “pogura” jer mi je bilo mrsko da učim. Obojica su bili stariji, imali su preko 40 godina ali meni to nije smetalo.

Problem je nastao kad su saznali jedan za drugog, onda mi je jedan od njih zaprijetio da će se sve saznat. Prijetio je da će svima proslijediti moje slike,ak mi je rekao da nikad fakultet neću završit zbog ovog.

Ujutro kad sam se pojavila na ispitu, umjesto ispita svi smo dobili moje slike iz kreveta. Svi su me ismijavali, pala sam taj ispit i svaki naredni, napravili su mi neviđeni problem.

Morala sam napustiti fakultet, živa ne znam šta da kažem roditeljima. Kako ovo objasniti?”

Leave a Reply