BIZARNA LJUBAV MIŠE (70) I ZORICE (21) ŠOKIRALA REGION: Pričala da ga voli, pa ga javno ponizila

Da “prava ljubav godine ne broji” svjedočio je i slučaj Miše i Zorice. On ima 70, a ona samo 21 godinu.

Prije tri godine, otkrili su da žive u vanbračnoj zajednici. Iako Miša ima i zakonitu suprugu, kako kaže, Zoricu voli, pa je sa njom čak poželio da ima i dijete.

Mi smo počeli tu neku neobaveznu igru i sad smo ušli u to kolo. Moja supruga se buni, tamo vamo, ali ja nju volim. Godine su samo broj – rekao je tada Miša.

Zorica kaže da Mišu voli, pa zato i živi sa njim, a iako su bile glasine da ga čak 48 godina mlađa vanbračna partnerka varala, ovaj starac ubijeđen je u njeno poštenje.

Iako su bile glasine da je Zorica bila sa drugima dok je bila sa mnom, to nije istina. Ona je sa mnom 26, 27 mjeseci i ona je tražila da sa mnom ima bebu – rekao je Miša koji ima troje djece.

Kako je svojevremeno tvrdio, Zorica je bila ta koja je njega jurila.

Pustio sam koze i ovce na pašu. Ona je trčala za mnom. Išao sam sa njom 5 mjeseci, nisam je dirnuo. Tamo, vamo, bio je neki poljubac. I ona mi kaže – ovako više ne može, Mišo hoću da imam sa tobom dijete – otkrio je tada Miša, prenosi Blic.

Sestra me je spanđala sa Mišom, u početku nisam ni znala da sam trudna – priznala je Zorica.

Iako se klela Miši na ljubav i da je beba koju je dobila njegova, na kraju se ispostavilo da Miša ipak nije otac tog djeteta, što ga je posebno razočaralo, prenosi Hayat

Leave a Reply