POLICIJA UPRAVO UVELA JEDNOG OD OSUMNJIČENIH U DVORIŠTE PORODICE DRAGIJEVIĆ: Najnovije informacije o potrazi za telom male Danke

Policijski službenici su sproveli muškarca sa lisicama na rukama u dvorište porodične kuće porodice Dragijević, čija su sva tri muška člana privedena zbog ubistva male Danke Ilić, Dejan zbog počinjenog dela i njegov brat i otac kao saučesnici istog.

Naime, veruje se da je u pitanju upravo jedan od braće Dragijević, međutim, nije bilo moguće prepoznati s obzirom na to da ga policija vrlo brzo izvela, nakon čega su napustili selo Zlot.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

“Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem”, navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Leave a Reply