NIKO NE MOŽE DA PRIĐE: Interventna NAPUSTILA Banjsko Polje, na mestu nestanka postavljene BARIKADE, jedan detalj zakomplikovao slučaj

Čišćenje terena će biti nastavljeno danas.

Policija je postavila barikade oko mesta gde je nestala mala Danka Ilić, i trenutno niko ne sme da se približui tom području.

Policijska patrola obezbeđuje prilaz imanju gde su danas mašine raščišćavale teren u dvorištu gde je mala Danka bila sa bratom i majkom u trenutku kada je nestala 26. marta u 13 časova.

Upravo je nekolio vozila interventne policije napusilo Banjsko polje, a kako saznajemo rano ujutru se nastavlja čišćenje terena.

Nezvanično su se pojavile informacije o postojanju kanala u dvorištu, ali niko pouzdano od meštana nije mogao da kaže o čemu je tačno reč.

Otkriće rupe na imanju i istraživanje podzemnih kanala dodatno su zakomplikovali slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić. S obzirom na sve veći broj informacija koje stižu, javnost i istražitelji sve više su zbunjeni i zabrinuti za sudbinu male devojčice.

Podsetimo, danas je treći dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

Leave a Reply