Policija postavila barikade! Niko ne sme da priđe kući gde je nestala mala Danka

Kako Informer saznaje, policija je postavila barikade oko mesta gde je nestala mala Danka Ilić, i trenutno niko ne sme da se približui tom području.

Policijska patrola obezbeđuje prilaz imanju gde su danas mašine raščišćavale teren u dvorištu gde je mala Danka bila sa bratom i majkom u trenutku kada je nestala 26. marta u 13 časova.

Upravo je nekolio vozila interventne policije napusilo Banjsko polje, a kako saznajemo rano ujutru se nastavlja čišćenje terena.

Nezvanično su se pojavile informacije o postojanju kanala u dvorištu, ali niko pouzdano od meštana nije mogao da kaže o čemu je tačno reč.

Otkriće rupe na imanju i istraživanje podzemnih kanala dodatno su zakomplikovali slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić. S obzirom na sve veći broj informacija koje stižu, javnost i istražitelji sve više su zbunjeni i zabrinuti za sudbinu male devojčice.

Podsetimo, danas je treći dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

Leave a Reply