OVO JE SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE U TRENUTKU KADA JE NESTALA MALA DANKA: Policija pregledala video, ovo su zaključili!

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje, a na društvenim mrežama se pojavio snimak sa sigurnosnih kamera sa kuće u blizini mesta gde je devojčica nestala.

Na snimku se vidi automobil koji prolazi i policija na snimcima nije uočila ništa što bi pomoglo u istrazi nestanka male Danke.

Podsetimo, potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, a ekipa Kurira nalazi se na licu mesta. Novinar Mladen Radulović zajedno sa ekipom Kurira od sinoć se nalazi na licu mesta i donosi najnovije informacije.

– Saznajemo da je po nestanku Danke, majka bila u panici i okrenula muža. On se stvorio za samo nekoliko minuta. Oni su počeli da traže devojčicu. Pošto nisu mogli da je nađu pozvali su policiju. Policija je brzo došla na lice mesta i shvatila ozbiljnost situacije pozvala veći broj patrola. Kasnije su se i pripadnici Žandarmerije uključili. Takođe pripadnici ostalih policijskih uprava su se uključili kao ispomoć u potrazi. Jednostavno se proverava svaki podatak – javlja novinar Kurira.

Inače, proširena je potraga za malom Dankom dalje ka naseljenom delu Banjskog Polja.

Leave a Reply