“Vrati se u ono svoje selo”: ŽESTOK SUKOB VIKI I MARIJE PRED KAMERAMA, evo što je Šerifovićka poludjela!

Marija Šerifović i Viki Miljković žestoko su se sukobile pred kamerama.

Takmičenje “Zvezde Granda” puno je iznenađenje, a žiri koji obožava međusobno da se proziva i svađa uvijek privlači veliku pažnju javnosti. Nakon što je Saša Popović otjerao Cecu kući, došlo je do novog okršaja između Marije Šerifović i Viki Miljković.

Mara i Viki se često sukobljavaju javno, a njihove prepirke iz emisija danima se prepričavaju. Marija se sad žestoko iznervirala zbog upadice Viki na izlaganje Aleksandra Milića Milija u takmičenju – “Mili, ti nemaš pojma šta pričaš…”, odbrusila je Viki Miliju u jednom momentu, zbog čega je Mara “poludjela”.

“Gledaj, kad ti meni kažeš da nemam pojma, to je potpuno isto kao da uzmeš i kažeš Đokoviću: ‘E, malo ti bekend taj bezveze’”, odgovorio je Mili, pa se Šerifovićeva odmah uključila: “Čekajte bre, šta znači ovo?”.

“Dobro, hoćeš da me pustiš da ja kažem nešto?”, bunila se Viki, a Marija joj je odbrusila: “Neću, zato što lupaš gluposti i to je u najmanju ruku nevaspitano”, odbrusila joj je Marija.

“Idi, vrati se u ono tvoje selo, vodite je tamo”, žustro je dodala Marija.

Posle ove svađe, uslijedio je još jedan sukob mišljenja između Marije i Viki, koji se ticao talenta i fizičkog izgleda – “Šta to znači, ako si mršava ne znaš da pjevaš? Majke ti, samo ti znaš da pjevaš… Ima i nas drugih koji znamo da pjevamo. Što si bila na dijeti?”, govorila je Viki, što je šokiralo Mariju.

“Uglavnom! Ja sam na dijeti zato što imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog njih mršavila? O bože, to prepuštam malo manje talentovanim pjevačicama”, rekla je Šerifovićeva drsko u emisiji “Zvezda Granda” koja će biti emitovana za vikend.

Leave a Reply