Klikom na sliku zatvorite prozor.

Veliko SLAVLJE u domu Dušice Jakovljević – Obratila mu se uz OVU emotivnu poruku: Čestitke sa SVIH STRANA

Juče je voditeljka Dušica Jakovljević proslavila rođendan svog oca emotivnom porukom koju je objavila na društvenim mrežama. Uz poruku, Dušica je podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se grle, simbolizujući snažnu emotivnu povezanost i ljubav između oca i kćerke.

U poruci koju je uputila svom ocu, Dušica je istakla koliko joj znači njihov odnos i kako je zahvalna što ima takvog oca pored sebe. Oaj gest je dirnuo mnoge Dušicine pratioce na društvenim mrežama, koji su se takođe pridružili čestitkama i lijepim željama za rođendan.

– Ne znam da li ste znali, ali moj tata je najbolji tata na svetu. Zadao mi je najteži zadatak – da me neko u životu voli i poštuje kao što on voli moju majku i mene. Moja podrška, razumevanje i zagrljaj, moj štit od jakih vetrova, moje “polako”, moje “stripljivo” i moje “ti to možeš”. Moje “Je l’ ti treba nešto, pile?” i moje “reci tati, tu sam uvek”. San svake žene, ćerke i unuke je da ovakav čovek bude stub i oslonac jedne porodice. Hvala ti, tata, što si takav car, imati tebe za oca je čar. Umeo si da popraviš svaki kvar, a po potrebi i da napraviš dar-mar. Srećan rođendan, tatice – napisala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

U svom emotivnom obraćanju, Dušica je istakla neke od najljepših trenutaka provedenih sa svojim ocem, ističući koliko joj znači podrška koju je dobijala tokom svih godina. Ova iskrena poruka je podstakla mnoge da se zamisle o važnosti porodičnih veza i o važnosti izražavanja ljubavi prema svojim najbližima.

Leave a Reply