Klikom na sliku zatvorite prozor.

OVO JE SUPRUGA MITRA MIRIĆA: Ne pojavljuje se u javnosti, folkera izbacila iz kuće zbog AFERE sa 30 godina mlađom, EVO KAKO IZGLEDA

Folk pjevač Mitar Mirić svoj privatni život nikada nije pretjerano eksponirao. Bije ga glas da je veliki švaler iako je godinama u srećnom braku, ali o svojoj supruzi gotovo nikad nije govorio.

Budući da se ona ne pojavljuje sa njim u javnosti, za mnoge bilo iznenađenje kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk podijelio fotografiju supruge Suzane Mirić.

Suzana Mirić
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Podsjetimo, Mitar se našao prije nekoliko godina u centru skandala kada je odjeknula vijest o njegovoj aferi sa 30 godina mlađom koleginicom Draganom Janićijević.

– Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira – rekao je Mitar 2011. godine za medije.

Javnost ju je tada prvi put vidjela, a mnogi su komentarisali kako je veoma lijepa i njegovana žena.

Leave a Reply