NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2024.: Evo ko će se opariti, BIT ĆE LOVA DO KROVA

Bliži se januar 2024. godine, a pojednim horoskopskima znakovima će zvijezde više biti naklonjene za novac nego ostalima.

Iako u Novu 2024. godinu ulazimo sa retrogradnim Merkurom, koji otežava bilo kakvu papirologiju ili pregovore, iza 3. januara situacija postaje bolja, tako da će januar biti znatno stabilniliji za finansije nego decembar mjesec.

Saznajte kako su zvijezde naklonjene vašem znaku za novac u januaru:

OVAN
Novac vam stiže iz drugog grada, ali ćete u drugom delu januara imati više troškova. Smatraćete da vredite više na poslu, a biće težak period godine da dobijete povišicu.

BIK
Finansijska kriza prestaje zvanično 3. januara, tako da možete da očekujete stabilizaciju na novčanom polju. Posredstvom Jarca možete da zaradite novac, a bilo kakva saradnja sa inostranim firmama može da vam donese zaradu.

BLIZANCI
Odličan mjesec za sponzorstva i rešavanje pitanja nasledstva! Možete lako da dobijete novac za neki važan poslovni projekat. Bićete racionalniji jer Merkur kreće napred, tako da ćete osećati veću finansijsku stabilnost.

RAK
Polažete velike nade u poslovno partnerstvo sa jednom osobom, ali to neće ići tako lako. Ukoliko ste u braku, partner će vam tražiti novac i to će biti u porastu početkom godine. Zbog toga ćete biti nezadovoljni, jer će parnter očekivati vašu finansijsku podršku.

LAV
Merkur kreće napred, pa novac konačno stiže. To je nešto što vam je odavno obećano, a prolongiralo se tokom decembra meseca. Očekujte finansijsku stabilizaciju, ali i bolje plaćenu poslovnu ponudu.

DJEVICA
Venera u Strijelcu donosi vam puno očekivanja od ulaganja u nekretnine, ali je bolje da uložite novac u nešto što vam je hobi. Imate šanse da hobi pretvorite u biznis koji će odlično da zarađuje.

VAGA
Pozicija Marsa u Jarcu donosi vam velike troškove zbog stana tokom januara. Porodica će očekivati od vas finansijsku podršku, što vam neće odgovarati. Moraćete da naučite da štedite.

ŠKORPIJA
Očekuju vas lijepi pokloni koji će vam značiti više nego novac. To će biti izraženo u prvom delu januara, tako da ćete uspjeti da dobijete lijepe stvari.

STRIJELAC
Očekuje vas mjesec koji može da vam donese veliku zaradu. Radićete više poslova ili dobiti ponudu da radite projekat koji će vam donijeti dodatni novac.

JARAC
Sezona vašeg znaka donosi vam mesec u kojem je vaša inicijativa ključna, pa čak i kada je novac u pitanju. Pluton 21. januara ulazi u Vodoliju i donosi priliku da se obogatite u narednim godinama. Iskoristite prvu polovinu januara da profirirate.

VODOLIJA
Vi ste jedan od znakova koji i dalje štedi novac. Planete vam neće biti naklonjene do februara, tako da morate da izdržite nalet troškova tokom prve polovine januara.

RIBE
Konačno bolji mjesec za finansije! Za razliku od decembra, u januaru imate šanse da ostvarite zaradu posredstvom prijateljske pomoći. Prijatelj koji je na položaju će vam pomoći da dođete do većeg novca.

(informer.rs)

Leave a Reply