Klikom na sliku zatvorite prozor.

IZABERITE KNJIGU SA SLIKE: Test podsvijesti otkriva šta će vam obilježiti život u narednom periodu

Ako ste izabrali knjigu broj 1

Dete u vama ima potrebu za slobodom. Vaše misli usmerene su na neki problem koji vam izgleda trenutno nerešiv, a vezan je za nešto iz prošlosti. To vas guši i opterećuje, tako da maštom bežite od situacije koju ne znate kako da rešite.
Gurate probleme „pod tepih“, a sve što potiskujemo kada izađe iz nas na površinu jače „eksplodira“.

Knjiga koju ste odabrali vam šalje poruku da će budućnost od vas tražiti da budete odgovorniji i zreliji u suočavanju sa problemima i donošenju odluka.

Ako ste odabrali knjigu broj 2

Vaša poruka za budućnost je da dolazi vreme kada bi trebalo da se okrenete svojoj romantičnoj strani. Dugo ste zanemarivali svoje emocije i budućnost od vas traži da raščistite neke odnose na tom planu, ako nisu rešeni i da otvorite svoje srce za neke nove ljude koji će ući u vaš život.
Vas čeka čaroban period u ljubavi i nove spoznaje sa ljudima koji će u narednom periodu obeležiti vaš život. Partner koga sretnete biće vaš veliki životni učitelj.

Ako ste izabrali knjigu broj 3

Na testu je vaše strpljenje. Spadate u ljude koji hoće sve sada i niste u stanju da sačekate da za neke stvari „situacija sazri“. To vam stvara nervozu i uvodi vas u anksioznost. Poruka koju vam donosi izabrana knjiga je da morate da naučite da budete strpljiviji i mudriji.
Budućnost vam poručuje da bi trebalo da shvatite da će se mnoge stvari desiti onda kada za njih dođe pravi trenutak, a ne kada vi to hoćete. Ukoliko hoćete da ostvarite zacrtane ciljeve, biće potrebno da naučite da strpljivo sačekate.

Ako ste izabrali knjigu broj 4

Vaša poruka je da ste vi naučili mnoge važne lekcije koje su vam bile namenjene. Dolazi vreme smirenja i potpunog duševnog mira. Budućnost vam poručuje da je trenutak da se okrenete sebi i svom unutrašnjem rastu.
U vremenu koje dolazi imate priliku da postanete najbolja verzija sebe i da ubirate plodove svega onoga što ste zasejali u prošlosti, prenosi krstarica.com.

Leave a Reply